Uitnodiging minisymposium "Zaaien en Oogsten"

Afgelopen voorjaar hebben 9 reformatorische scholen* het ‘Manifest voor Duurzaam Reformatorisch Onderwijs’ ondertekend. Daarmee hebben de scholen zich geconformeerd aan het nemen van actieve stappen op het gebied van duurzaamheid.
Eén van die stappen is energietransitie: hoe kunnen we toewerken naar een gasloze verwarming van onze scholen en hoe verkleinen we tegelijkertijd onze energie-afhankelijkheid? 
De Jacobus Fruytier scholengemeenschap, advies- en ingenieursbureau Tauw, de gemeente Apeldoorn, Waterschap Vallei en Veluwe, Kerschoten Energie Neutraal (KEN) en Hollander Techniek nodigen u van harte uit om hierover van gedachten te wisselen en samen te verkennen in hoeverre de verwarming én de koeling van een (school) gebouw kan plaatsvinden met restwarmte/koude uit de omgeving.

Klik hier voor de uitnodiging!
 

Jacobus Fruytier Apeldoorn Duurzaam doen

Duurzaam Doen-minisymposium ‘Zaaien en Oogsten’

"Als Jacobus Fruytier Scholengemeenschap hebben we dit voorjaar samen met 8 andere scholen het ‘Manifest voor Duurzaam Reformatorisch Onderwijs’ ondertekend. Daarmee hebben we ons geconformeerd aan het nemen van actieve stappen op het gebied van duurzaamheid." 

Kom daarom op woensdag 21 november (14.00 - 17.00 uur) naar de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap, Anklaarseweg 71
7316 MB te Apeldoorn. Programma? Zie het hier

Klik hier om aan te melden

203